Image

Luminor banka izsniegusi aizdevumu 458 000 apmērā nekustamo īpašumu uzņēmumam SIA Lion Estate dzīvojamās ēkas renovācijai Liepājā, Jaunā ielā 10. Piešķirtais finansējums segs 70% no uzņēmuma veiktajiem ieguldījumiem ēkas atjaunošanā, un projektu plānots īstenot līdz 2022. gada vidum.

SIA Lion Estate ir uzņēmums, kurš specializējas nekustamo īpašumu tirdzniecībā, ēku restaurācijā un visu veidu būvniecības darbos.

“Būvniecības un nekustamo īpašumu jomas šobrīd piedzīvo intensīvu noslodzi. Iedzīvotāju interese par jaunu mājokļu iegādi ir liela, un šobrīd pieprasījums pēc dzīvokļiem jaunajos projektos pārsniedz piedāvājumu. Klientu vēlme iegādāties kvalitatīvus un mūsdienīgus mājokļus ir novērojama ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos, taču tur līdz šim piedāvājums ir bijis samērā skops. Piešķirot finansējumu, Luminor ir gandarīta sniegt savu pienesumu  uzņēmuma Lion Estate mērķu īstenošanai, lai vēl vairāk sakārtotu Liepājas pilsētvidi un nodrošinātu iedzīvotājiem mūsdienīgus mājokļus,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Renovētajā ēkā Jaunā iela 10 būs pieejami 12 dzīvokļi ar platību no 44 līdz 140 kvadrātmetriem. Līdz šim SIA Lion Estate jau pabeigusi vairāku ēku renovāciju Liepājā, piemēram, Strautu ielā 6, Priežu ielā 25, Klaipēdas ielā 16a, Kungu ielā 28, Kungu ielā 63 un Kungu ielā 36, Uliha iela 11. Uzņēmums dzīvokļus renovētajos projektos piedāvā gan iegādāties, gan ilgtermiņa īrei.

“Mums kā vietējam uzņēmumam ir ļoti svarīgi sakārtot un atjaunot Liepājas vidi, dodot iespēju tajā esošajām ēkām dzīvot vēl vienu dzīvi un padarot pilsētu vēl vizuāli sakoptāku kā līdz šim. Esam īstenojuši vairāku ēku renovāciju līdz pat pilnai dzīvokļu apdarei un plānojam to turpināt arī nākotnē. Ar Luminor bankas palīdzību plānots īstenot ambiciozākus projektus, jaunu dzīvokļu ēku būvniecību Liepājā. Līdz šim esam darbojušies ar restaurācijas darbiem, bet aizdevums uzņēmuma mērķu sasniegšanā ir teicams atbalsts, bez kura mēs noteikti nevarētu īstenot tik ambiciozos projektus,”

saka Māris Dambis, SIA Lion Estate īpašnieks.

Par SIA Lion Estate

SIA Lion Estate ir uzņēmums, kas dibināts 2016. gadā. Arī iepriekš uzņēmuma komanda daudzus gadus darbojusies nekustamo īpašumu sfērā un būvniecībā. Uzņēmuma viens no galvenajiem mērķiem ir sakārtot un atjaunot Liepājas vecās ēkas. Uzņēmums SIA Lion Estate nodarbojas arī ar privātmāju būvniecību, jumta seguma maiņu iekšdarbu veikšanu, ēku siltināšanu un teritorijas labiekārtošanu.

Par Luminor:

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

 

Papildu informācija:

Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk