Image

Luminor banka uzsākusi jaunu atbalsta programmu, lai palīdzētu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem attīstīt tirdzniecību internetā. Jau no šodienas, 20. aprīļa, uzņēmēji aicināti programmai pieteikties elektroniski,  aizpildot anketu. No visiem pieteikumiem tiks izvēlēti trīs uzņēmumi, kuriem vien trīs nedēļu laikā Luminor kopā ar partneriem palīdzēs uzsākt  veiksmīgu e-komercijas biznesu.

“Ārkārtas situācijas radītie pārvietošanās ierobežojumi ir mainījuši patērētāju paradumus, kā arī pārrakstījuši ierasto dienas kārtību uzņēmējiem, tāpēc šobrīd svarīgi ir atbalstīt vietējos, izvēloties to ražotās preces un pakalpojumus. Kopš marta vidus arī bankā uzņēmēju interese par e-komercijas iespējām strauji pieaug, taču redzam, ka ne visiem ir nepieciešamās prasmes vai finanšu līdzekļi, lai patstāvīgi uzsāktu savu preču, pakalpojumu pārdošanu interneta vidē. Pēdējo gadu laikā esam guvuši nenovērtējamu pieredzi pārmaiņu vadībā, pārstrukturizējot bankas darbību, tāpēc ar labprāt dalīsimies tajā ar citiem, aicinot mazo un vidējo uzņēmumu vadītājus pieteikties programmai, lai jau maijā kopā ar Luminor un partneru ekspertiem ātri un ērti pārorientētu uzņēmējdarbību no fiziskas pārdošanas vietas uz e-biznesu,”

 – stāsta Kerli Gabrilovica, Luminor vadītāja Latvijā.

E-komercijas attīstības programmai pieteikties var elektroniski līdz šī gada 4. maijam, aizpildot anketu Luminor mājaslapā. No saņemtajiem pieteikumiem tiks izvēlēti trīs uzņēmēji, kuriem bez maksas tiks piedāvāta iespēja, divu līdz trīs nedēļu laikā pārorientēt savu biznesu uz interneta vidi.

Luminor banka kopā ar citiem jomas ekspertiem palīdzēs uzņēmējiem ar mentoringu un citiem resursiem, piemēram, bezmaksas interneta veikala vai mājaslapas izstrādi, digitālā mārketinga, loģistikas vai citiem risinājumiem. No visiem saņemtajiem pieteikumiem tiks izvēlēti trīs uzņēmumi, kas atbilst MVU definīcijai, kā arī varēs pamatot, kā e-komercijas uzsākšana vai uzlabošana sekmēs turpmāku uzņēmuma attīstību.

“Esam pārliecināti, ka, apvienojot spēkus, lai palīdzētu uzņēmējiem uzsākt tirdzniecību internetā, sildīsim ne tikai valsts ekonomisko izaugsmi, bet arī mūsu iedzīvotāju kopējo labklājību. Mūsu komandai ir viss nepieciešamas – pieredze un digitālie instrumenti, lai ātri palīdzētu pielāgot uzņēmuma darbību jaunajiem tirgus noteikumiem. Divu līdz trīs nedēļu laikā nodrošināsim klientam funkcionālu un pievilcīgu mājaslapu vai interneta veikalu,”

 – stāsta Ina Melbārde, SMARTi attīstības projektu vadītāja.

Efektīvu un ātru mājaslapas izstrādi ar e-komercijas iespējām palīdzēs nodrošināt pieredzējuši mājaslapu un citu digitālo risinājumu izstrādātāji SMARTi, Mozello un Born. Savukārt ar digitālā mārketinga konsultācijām palīdzēs digitālā mārketinga aģentūra “Infinitum Agency. Piemērotākos loģistikas risinājumus ieteiks sūtījumu pārvadātāji “DPD Latvija”.

Par Luminor

Luminor ir trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs ar 940 tūkstošiem klientu, 2500 darbiniekiem un 16,6% tirgus daļu noguldījumos un 18,7% tirgus daļu kreditēšanā 2019. gada beigās. Luminor pašu kapitāls veido 1,6 miljardus eiro, pirmā līmeņa pamata kapitāla rādītājam (CET1) sasniedzot 19,7%.

 

Papildu informācija:

Inese Kronberga

Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja

Tālr.: 29215409

E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk