Image

No 7. novembra uzņēmējiem, ekspertiem, uzņēmumu darbiniekiem ir iespēja klātienē vai virtuāli viesoties pie uzņēmumiem un organizācijām, kas reģistrējuši savu dalību Uzņēmēju pieredzes dienās. Šobrīd savu dalību jau pieteikuši tādi pieredzes devēji kā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, lidosta “Rīga”, Omniva, Patentu valde, Eleport, eAgronom un citi. Pieredzes devēju vidū izvēlēti temati par atbalsta programmām uzņēmējiem, dažādību un iekļaušanu, darbinieku iekļaušanu zināšanu pārnesē, intelektuālo īpašumu, kā arī elektroauto uzņēmuma vajadzībām un ilgtspējīgu finansējumu lauksaimniekiem.

Arī Swedbank aicina uzņēmējus uz pieredzes pasākumu –  tiešsaistes konferenci “Biznesa kompass: nozaru apskats labāku lēmumu pieņemšanai” 8. novembrī pl. 10.00 – 15.00 Swedbank Latvija Facebook un LinkedIn kanālos, radot uzņēmējiem iespēju labāk izprast jaunākās tendences un pieņemt pārdomātus lēmumus. Swedbank eksperti un klienti dalīsies savā pieredzē un zināšanās tirdzniecības, ražošanas un komercīpašuma nozarēs, kā arī transporta jomas aktualitātēs.

Kā uzsver Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītāja v.i. Jevgenijs Ivanovs:

“Iepriekšējo gadu dalībnieki ir atzinuši, ka dalība Uzņēmēju pieredzes dienās ir ļāvusi ne tikai iegūt jaunus biznesa kontaktus, paplašināt redzesloku un jaunas idejas, bet arī rast efektīvākus risinājumus izaicinājumiem mūsdienu mainīgajā vidē. Šogad arī mēs dalīsimies pieredzē un sniegsim ieskatu dažādu nozaru jaunākajās tendencēs un attīstībā, kas, cerams, palīdzēs uzņēmējiem pieņemt labāko lēmumu savam biznesam.”

Atgādinām, ka uzņēmējiem un organizācijām, kuri gatavi dalīties pieredzē, jāreģistrē sava Pieredzes diena norisei no 7. līdz 17. novembrim. Savukārt dalībnieku pieteikšanās, kuri vēlas iepazīt citu uzņēmumu un organizāciju pieredzi, ir pieejama kamēr ir atvērta reģistrācija kādai no Pieredzes dienām. Dalībnieku reģistrācija norit platformā: www.pieredzesdienas.lv.

“Lidosta “Rīga” piedalās “Uzņēmēju pieredzes dienās” otro gadu. Esam pārliecinājušies, ka šāda zināšanu apmaiņa sniedz pienesumu visiem. Šoreiz dalīsimies  mūsu uzkrātajā pieredzē par to, kā iesaistīt darbiniekus zināšanu pārnesē uzņēmuma iekšienē. Tas ir īpaši būtiski mainīgā situācijā, kad gan jāsaglabā uzņēmuma specifisko zināšanu kapitāls, gan jānodrošina intensīva darbinieku apmācība un attīstība.  Arī darbinieki no tā iegūst gan interesantāku, uz izaugsmi orientētu darba ikdienu, gan iespēju dažādot savu darba pieredzi un attīstīt prasmes, gan arī finanšu bonusus. Vienlaikus šāda iesaiste ir svarīga saliedētības un izpratnes veidošanai par uzņēmuma vērtībām un kultūru, jo īpaši jaunajiem darbiniekiem,”

norāda Inga Rame, Personāla departamenta direktore.

“Latvijas uzņēmējiem iesaistoties un attīstot uzņēmējdarbības vidi ilgtspējīgā veidā, Latvijai ir iespēja rādīt priekšzīmi, virzot Eiropas Savienības mērķi kļūt par klimatneitrālu kontinentu. Piedaloties Uzņēmēju pieredzes dienās, Eleport sniegs vērtīgu un praktisku informāciju, lai uzņēmumi, pārplānojot autoparku vai iegādājoties transportlīdzekli ikdienas vajadzībām, spētu objektīvi izvērtēt visas tirgus nianses, nākotnes potenciālu un iespējas mazināt ietekmi uz klimata pārmaiņām. Swedbank iniciatīva ļauj uzņēmējiem savā starpā ātrāk iegūt un sniegt noderīgu informāciju, tādējādi straujāk virzoties pretim zaļākai nākotnei,”

stāsta Kārlis Mendziņš, Eleport Latvija vadītājs.

Uzņēmēju pieredzes dienu digitālo pieteikšanās platformu nodrošina Swedbank sadarbībā ar iniciatīvas partneriem – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Par Pasaules uzņēmējdarbības nedēļu (Global Entrepreneurship Week)

Pasaules uzņēmējdarbības nedēļa ir starptautiska kustība, kuras laikā dažāda veida pasākumi notiek vairāk nekā 180 valstīs – to veido desmitiem tūkstošu pasākumu, aktivitāšu un konkursu, kas iedvesmo miljoniem cilvēku izpētīt viņu kā uzņēmēju potenciālu, vienlaikus dibinot kontaktus un veicinot sadarbību. Tā tika uzsākta 2008. gadā ar nacionālajām kampaņām 77 valstīs un ir paplašinājusies līdz aptuveni 10 miljonu dalībnieku iesaistei. Latvijā Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļas organizators ir Swedbank, kas jau piekto gadu pēc kārtas aicina uzņēmējus dalīties pieredzē. Vairāk par iniciatīvu: www.pieredzesdienas.lv.

RUS: На следующей неделе предприниматели откроют двери для обмена опытом

Papildu informācija:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk