Image

Aizvadītajā nedēļā tika veiksmīgi īstenota plānotā PrivatBank klientu informācijas un līgumu pārcelšana uz Industra Bank. Tika pārcelti kopumā 243 juridisku personu un 5566 fizisku personu norēķinu kontu atlikumi, depozīti un kredīti, t.sk. līzingi un maksājumu karšu kredītlimiti.

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis sveic jaunos klientus un izsaka gandarījumu par komandas paveikto:

“Sveicu mūsu jaunos klientus ar pievienošanos Industra saimei. Darījuma nosacījumi paredzēja īsu sagatavošanās posmu pārejas īstenošanai. Vēlos pateikt lielu paldies komandai, kurā plecu pie pleca nepagurstoši līdzdarbojās mūsu bankas un PrivatBank darbinieki. Esmu pateicīgs kolēģiem par gatavību domāt ārpus ierastajiem rāmjiem, par degsmi un komandas garu, kas ļāva mums īstenot šāda tipa un mēroga projektu tik īsā termiņā.”

Lai sniegtu ērtu piekļuvi dažādiem bankas pakalpojumiem, esam izstrādājuši automatizētu procesu attālinātai internetbankas līguma noslēgšanai privātpersonām. Klientiem vien, sākot no 25. augusta rīta, jāielogojas vietnē Dokobit, kur būs pieejams parakstīšanai līgums par Industra Bank internetbankas lietošanu. Vēlākais piecu darba dienu laikā pēc parakstīšanas klients saņems piekļuvi internetbankai. Savukārt, uzņēmumus aicinām aizpildīt pieteikumu internetbankas lietošanai mūsu tīmekļa vietnē. Pēc tā saņemšanas mūsu darbinieks sazināsies ar jums, lai izzinātu vēlmes un vienotos par līguma noslēgšanu.

Esam sagatavojuši mājas lapā īpašu sadaļu no PrivatBank pārņemtajiem klientiem, kurā sniegta detalizēta informācija par klientu līgumu un informācijas pārcelšanu un to, kā ērtāk uzsākt izmantot Industra Bank pakalpojumus. Šiem klientiem tagad ir iespēja izmantot pakalpojumus, kas līdz šim nebija pieejami, piemēram, ērta un mūsdienīga internetbanka, skaidras naudas operācijas un maksājumu kartes. Industra Bank piedāvā arī ievērojami plašākas apkalpošanas iespējas klātienē.

Par Industra Bank: 

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar vairāk nekā 24 tūkstošiem klientu – pusotrs tūkstotis juridisku personu un 22.5 tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā astoņus apkalpošanas centrus – četri no tiem atrodas Rīgā, savukārt pārējie Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

 

Papildu informācijai: 
Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk