Image

Kopš šā gada februāra, kad “PrivatBank” un “airBaltic” Pilotu akadēmija noslēdza sadarbības līgumu, jau vairāki topošie piloti saņēmuši aizdevumus mācību apmaksai, kredītu kopsummai veidojot nedaudz vairāk kā pusmiljonu eiro. Katrs topošais pilots var iesniegt pieteikumu kredītam līdz 50 000 eiro, kredīta atmaksas termiņš ir 7 gadi, un tā saņemšanai izstrādāti īpaši izdevīgi nosacījumi.

“Apmācības “airBaltic” Pilotu akadēmijā ilgst aptuveni 18 mēnešus. Tas ir laika posms, kurā eksperti prognozē nozares pakāpenisku atveseļošanos. Esam gandarīti, ka varam atbalstīt topošos pilotus, kuri vēlas iegūt licenci Latvijā. Mūsu bankas stiprā puse vienmēr ir bijuši kreditēšanas pakalpojumi, un arī turpmāk tos attīstīsim,”

 – norāda AS “PrivatBank” par biznesa attīstību un stratēģiju atbildīgais valdes loceklis Matīss Krištobans.

Kopumā šobrīd airBaltic Pilotu akadēmijā studē 60 studenti. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču daļa ir arī no citām Eiropas Savienības dalībvalstīm, tostarp Vācijas, Francijas un Somijas. Jāatzīmē, ka vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Lai iegūtu papildu informāciju un iesniegtu pieteikumus, lūdzam apmeklēt: http://pilotacademy.com.

“airBaltic” Pilotu akadēmijas mācību kredīta pieteikumu var iesniegt bankas mājaslapā vai AS “PrivatBank” filiālē “Krastmala” Rīgā, Muitas ielā 1, iesniedzot personu apliecinoša dokumenta kopiju, kā arī apliecinājumu par veiksmīgu “airBaltic” Pilotu akadēmijas atlases pārbaužu nokārtošanu. Sīkāku informāciju var saņemt, zvanot uz bankas informatīvo tālruni 8515.

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk