Image

30.aprīlī notiks pirmais virtuālais sabiedrības forums “Pietura: Cexit”, kurā vadoši savas jomas speciālisti runās par ikviena individuālo un sabiedrības kopējo izeju no Covid-19 radītās krīzes un mudinās uzņemties atbildību, lai šajā neskaidrajā laikā ikviens spētu pieņemt maksimāli labvēlīgus lēmumus nākotnei. Lai pateiktos speciālistiem par nesavtīgo un atbildīgo darbu, Rimi Latvia un SEB banka nodrošinās bezmaksas foruma tiešraidi visiem medicīnas un izglītības jomas speciālistiem.

Foruma mērķis ir sniegt praktisku informāciju, metodes un paņēmienus, lai mēs katrs spētu atbilstoši situācijai vadīt un mainīt savu sabiedrisko, profesionālo, kā arī personīgo dzīvi. Tāpēc foruma programma sadalīta trīs blokos – atbildīga sabiedrība, jēgpilna organizācija un laimīga ģimene.

“Esam pateicīgi sabiedrības foruma “Pietura: Cexit” veidotājiem par radīto platformu, kā arī atbildību mediķu un izglītības iestāžu darbinieku priekšā, jo ir grūti šajā brīdī apstāties, ja esi nepārtraukti ierauts notikumu virpulī, kādā šajā laikā ir nokļuvuši mediķi un arī skolotāji. Ar mūsu un Rimi atbalstu vēlamies, lai forums ir vērtīgs apstāšanās brīdis šo jomu pārstāvjiem, un tādu brīdi dod šis iedvesmojošais forums, ko mēs atbalstām,” norāda SEB bankas valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere.

“Šis ir sarežģīts laiks. Ikvienam no mums šobrīd ir dažādas raizes, bailes un citas izjūtas, ar ko ir jātiek galā. Daļai cilvēku nākas pieņemt smagus lēmums, taču būtiski ir saprast, ka krīze ar mums nenotiek pirmoreiz un jebkura krīze var būt iespēja, ja pratīsim būt elastīgi un pielāgoties situācijai. Foruma organizatori ir apvienojuši iedvesmojošus runātājus, kas dalīsies ar savu pieredzi un viedokli, kā mēs varam šo krīzi kopā pārdzīvot, lai tā mums sniegtu jaunas iespējas mūsu profesionālajā un personīgajā attīstībā, ģimenē un sabiedrībā. Rimi aicina Latvijas medicīnas un izglītības jomas speciālistus izmantot iespēju un pieslēgties bezmaksas foruma tiešraidei,” aicina Rimi Latvia Valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais.

Pieslēgties bezmaksas tiešraidei medicīnas un izglītības jomas speciālistiem iespējams, pievienojoties Facebook slēgtajai grupai “Pietura: Cexit – tiešraide” – facebook.com/groups/cexit.lv, aizpildot nepieciešamo informāciju, norādot jomas speciālistu piekļuves kodu un iestādes nosaukumu. Detalizēta informācija par pieslēgšanos un speciālistu piekļuves kodi pieejami medicīnas un izglītības iestāžu administrācijās. Foruma norises laiks – 30.aprīlī no plkst. 9:30 – 17:00. Pasākuma programma un informācija par lektoriem pieejama rīkotāju mājas lapā: https://www.cexit.lv/

 

Informāciju sagatavoja: Regīna Ikala, Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk