Image

Ar šī gada 1. februāri SEB Baltijas divīzijas Juridiskās jomas vadītājas amatā stājas Juta Kaktiniece, kura līdz šim pildīja SEB bankas Latvijā Juridiskās pārvaldes vadītājas pienākumus.

SEB Baltijas divīzijas Juridiskās jomas vadītājas amatā stājas Juta Kaktiniece

Juta Kaktiniece

“Esam gandarīti par Jutas spēju sevi apliecināt kā izcilu juridiskās jomas profesionāli arī starptautiskā līmenī. Jutas karjeras ceļš apliecina plašās izaugsmes iespējas augsti motivētiem un kompetentiem profesionāļiem, ko sniedz darbs SEB Grupā,”

uzsver SEB bankas valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere.

Juta Kaktiniece karjeru SEB bankā sāka 2002. gadā, savukārt 2011. gadā viņa stājās SEB bankas Latvijā Juridiskās pārvaldes vadītājas amatā. Juta Kaktiniece lepojas ar plašu pieredzi un spēcīgām zināšanām juridiskajā jomā, viņai piemīt fokuss uz biznesa attīstību, uz sadarbību vērsta attieksme, kā arī ilggadēja pieredze kā komandas vadītājai.

Vienlaikus Juta Kaktiniece aktīvi darbojas un sniedz būtisku pienesumu finanšu nozares attīstībā, pildot Latvijas Finanšu nozares asociācijas Juridiskās komitejas locekļa pienākumus. Juta ir arī aktīva Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūta Politikas grupas dalībniece, sekmējot labas un caurspīdīgas korporatīvās pārvaldības principu nostiprināšanos Latvijā.


Papildu informācijai:

Anete Igaune, SEB bankas korporatīvās komunikācijas vadītāja – 26455568, anete.igaune@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2022. gada 31. decembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 3 533 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 123 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk