Image

Jau otro gadu SEB banka visās trīs Baltijas valstīs īsteno Skolu vēstnešu programmu, aicinot 10. un 11. klašu skolēnus kļūt par finanšu pratības ekspertiem un vadīt finanšu pratības lekcijas savās skolās. Programmas dalībniekiem tiek nodrošināta plašā apmācības programma, kā arī sniegts mentoru atbalsts visas programmas garumā no novembra līdz jūnijam.

“Pērn Skolu vēstnešu programmai pieteicās vairāk nekā divsimt 10. un 11. klašu skolēnu visā Baltijā. Pēc atlases apmācības izgāja un par finanšu pratības vēstnešiem kļuva vairāk nekā 100 skolēni, 29 no kuriem – Latvijā. Programmas laikā jaunieši tikai Latvijā novadīja 130 lekciju, ko noklausījās vairāk nekā 2600 skolēnu,”

norāda SEB Skolu vēstnešu programmas vadītāja Ance Āboliņa.

Astoņu mēnešu garas programmas laikā SEB apmācīs izvēlētos skolēnus un sniegs lekcijas ne tikai par finanšu pratību, proti, uzkrājumiem, ieguldījumiem, budžeta plānošanu, bet arī par citām pamatprasmēm, piemēram, publisko uzstāšanos, personīgā zīmola veidošanu un komunikāciju sociālajos tīklos. Turklāt šogad būs arī jauna lekcija par uzņēmējdarbību, pēc kuras sekos dizaina domāšanas darbnīca, kas palīdzēs padziļināti izprast, kā radīt idejas un tās ātri iztestēt. Pēc mācību kursa noslēgšanas skolēni tiks aicināti lasīt lekcijas par finanšu pratību dažādās klasēs savās skolās.

“Esam ieklausījušies jauniešos un šogad piedāvāsim plašāku un vērtīgāku programmu. Būs gan vieslektori ar aktuālo saturu, gan ekskursijas, ja ļaus epidemioloģiskā situācija, gan interaktīvā spēle par investīcijām. Turklāt, dalība programmā ir arī iespēja vairāk uzzināt par darbu bankā, saņemt vērtīgus padomus un atbalstu no mentoriem, kā arī iepazīt vienaudžus no kaimiņvalstīm,”

noslēdz Ance Āboliņa.

Lai pieteiktos programmai, 10. un 11. klašu skolēni no visas Latvijas aicināti līdz 23. oktobrim aizpildīt formu, kas ir pieejama SEB bankas mājaslapā seb.lv/skolu-vestnesi.

Papildu informācijai:
Jeļena Novaka, SEB bankas privātpersonu komunikācijas vadītāja – 29401327, jelena.novaka@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2022. gada 30. jūniju SEB grupas kopējie aktīvi veido 4 113 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 100 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk