Image

Jumtu vairumtirdzniecības bāze SIA “Vinteko” šogad investēs vairāk kā 2,5 miljonus eiro jaunas noliktavas un biroja telpu būvniecības projektā Rīgā, no tiem 1,8 miljoni eiro ir SEB bankas piešķirtais finansējums.

SIA “Vinteko” jau vairāk kā 10 gadus darbojas jumtu tirdzniecības sfērā, sadarbojoties ar Eiropas lielākajām jumtu segumu ražotnēm un Latvijas vadošajiem būvmateriālu tirgotājiem, arhitektiem un būvniecības speciālistiem. Ar jaunās noliktavas un biroja ēkas būvniecību uzņēmums vēlas spert būtisku soli savā attīstībā.

“Pieaugot apgrozījumam, īpaši pēdējo divu gadu laikā, esošās telpas ir kļuvušas krietni par mazu, kā arī uzņēmuma tālākai attīstībai ir nepieciešama lielāka platība. Jaunajā projektā plānots uzbūvēt noliktavas un biroja ēku ar kopējo platību 1520 m2 , kā arī teritorijā esošu vēl vienu atsevišķu biroja ēku 44,3 m2 platībā,” stāsta Juris Ošāns, SIA “Vinteko” valdes priekšsēdētājs.

“Šogad pirmo četru mēnešu laikā SEB banka ir izsniegusi par 25% vairāk finansējuma maziem un vidējiem uzņēmumiem, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn. Tas galvenokārt ir līzinga un apgrozāmo līdzekļu finansējumā, tādēļ ir īpašs prieks par tādiem uzņēmumiem, kas domā, kā sagatavoties nākamajam attīstības posmam, un uzdrīkstas attīstīties arī šodienas nenoteiktības apstākļos. Redzam, ka, domājot par ilgtermiņa investīcijām, Latvijas uzņēmumi ir piesardzīgāki nekā kaimiņvalstīs, un tas rada bažas, vai spēsim saglabāt konkurētspēju ilgtermiņā. Līdz ar to esam gatavi un labprāt finansētu vairāk līdzīgus projektus,” saka SEB bankas Mazo un vidējo uzņēmumu finansēšanas pārvaldes vadītājs Ģirts Priede.

SIA “Vinteko” valdes loceklis un pārdošanas vadītājs Raivis Anops stāsta, ka jaunā noliktavas ēka ļaus palielināt tajā esošo krājumu apjomu – uzņēmums spēs pamatsortimentā nodrošināt plašāku jumtu segumu un aksesuāru klāstu. Viņš arī piebilst, ka noliktavas sortimentā esošās preces vienmēr ir iespējams saņemt ātrāk, līdz ar to uzlabosies arī klientu apmierinātība, jo vienlaikus būs iespēja nodrošināt īsākus piegādes termiņus. Tāpat jaunais birojs nodrošinās uzņēmuma darbiniekiem ērtu un patīkamu darba vidi. Plānots ierīkot arī semināra telpas, kurās organizēt dažāda veida apmācības un lekcijas par uzņēmuma piedāvātajiem produktiem būvniecības jomas speciālistiem.

SIA “”Vinteko” jaunās noliktavas un biroja ēkas būvniecības darbus īsteno būvfirma SIA “P.M.G.”

SIA “Vinteko” dibināts 2010. gadā. Galvenais darbības veids ir jumtu segumu un aksesuāru vairumtirdzniecība. Sortimentā pieejami dažādi jumtu segumu veidi un aksesuāri jumta montāžai – ventilācijas izvadi, jumtu aksesuāri, noteksistēmas, jumta drošības elementi u.c. Papildus jumtu materiāliem, uzņēmums piedāvā arī fasādes, vēja kastes un skursteņu apdares materiālus.

Papildu informācijai:
Elīna Neimane, Korporatīvās komunikācijas pārvalde, uzņēmumu komunikācijas vadītāja – 26861570, elina.neimane@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEBLatvija, Facebook/SEBLatvija, YouTube/SEBLatvija, LinkedIn/SEB-Latvija
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2023. gada 31. martu SEB Grupas kopējie aktīvi veido 3 802 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 221 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk