Image

SEB banka piešķīrusi 1,1 miljonu eiro profesionālo ēdināšanas, namu apsaimniekošanas un telpu un āra teritorijas uzkopšanas pakalpojumu sniedzējam SIA “Concord Service Group”. Finansējums paredzēts nekustamā īpašuma iegādei Ķekavas novadā.

Pašlaik uzņēmums nomā telpas Rīgā, kuru platība nav pietiekama uzņēmējdarbības veikšanai un attīstībai, savukārt atsevišķu noliktavas telpu īre rada vēl papildu izmaksas. Jaunās telpas uzņēmumam ļaus strādāt efektīvāk un ilgtspējīgāk.

“Pēdējo gadu laikā uzņēmums ir strauji attīstījies un turpina īstenot izvirzītos mērķus, kas paredz arī jaunas darbavietas, kā arī papildu ražošanas un uzglabāšanas telpas.  Finansējums bija nepieciešams īpašuma iegādei, lai zem viena jumta apvienotu biroju, plašu noliktavu un ražošanas telpas, būtu ērts un komfortabls gan darbiniekiem, gan klientiem. Uzņēmumam ir ambiciozi plāni un skaidra vīzija par nākotni. Mūsu sasniegumus vislabāk raksturo klienti, kuru skaits pēdējos divos gados ir trīskāršojies. Šobrīd uzņēmuma darbība notiek trīs nozarēs, bet plānots pakalpojumu klāstu vēl paplašināt,”

stāsta Concord Service Group izpilddirektore Ingrīda Žemaitaitiene.

“Lai arī pandēmijas laikā pakalpojumu nozare bija viena no visvairāk skartajām, uzņēmumi, kuri spēja pielāgoties situācijai un rast jaunus darbības virzienus, turpina veiksmīgi attīstīties. Šādi – finansiāli spēcīgi, augoši uzņēmumi – ir un būs interesanti visām bankām. Kopumā biznesa kreditēšana turpina pieaugt, jo daudzu uzņēmumu finansiālā situācija iepriekšējos gados ir uzlabojusies – vērojams salīdzinoši zems saistību slogs, naudas uzkrājumi kontos, kā arī spēja manevrēt un pielāgoties mainīgajiem apstākļiem ekonomikā. Tā ir laba bāze, lai uzņēmumi turpinātu investēt savā attīstībā un apgūtu jaunus tirgus,”

saka SEB bankas valdes loceklis Arnis Škapars.

Uzņēmums Concord Service Group nodrošina pilnu namu pārvaldību un apsaimniekošanu, profesionālu telpu un teritoriju uzkopšanu, ēdināšanas un ēdiena piegādes pakalpojumus, nodrošinot 650 darbavietas.

 

Papildu informācijai:
Elīna Neimane, Korporatīvās komunikācijas pārvalde, uzņēmumu komunikācijas vadītāja – 26861570, elina.neimane@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2022. gada 30. jūniju SEB grupas kopējie aktīvi veido 4,113 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2,100 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk