Image

SEB banka piešķīrusi aizdevumu 580 000 eiro apmērā profesionāla sporta aprīkojuma vairumtirdzniecības uzņēmumam SIA “G Kolizejsnekustamā īpašuma iegādei Rīgā, Ezermalas ielā. Piešķirtais finansējums tiks izmantots plašāku noliktavas telpu un ekspozīcijas zāles izbūvei klientiem ērtākā lokācijā, tādējādi paplašinot savu darbību un attīstot arī privātpersonu apkalpošanu.

SIA “G Kolizejs” pārstāv profesionālo sporta un fitnesa preču piegādātāju Gfitness, kas ir viens no vadošajiem sporta aprīkojuma vairumtirgotājiem Baltijā un Somijā. Uzņēmums SEB bankas Izaugsmes programmas ietvaros izstrādājis biznesa attīstības plānu, paredzot paplašināt Gfitness klientu loku, apkalpojot ne tikai korporatīvos, bet, izmantojot uzņēmuma otru zīmolu fitnesaveikals.lv, – arī privātos klientus. Lai to sekmīgi īstenotu, uzņēmums izmantojis SEB bankas sniegto aizdevumu nekustamā īpašuma iegādei Rīgā, Ezermalas ielā 6, kas ietver zemi 4700 kvadrātmetru platībā un telpas 3000 kvadrātmetru platībā.

“SEB bankas Izaugsmes programma bija kā atspēriens uzņēmuma attīstības plāna izstrādei, lai paplašinātu savu darbību un uzsāktu apkalpot arī privātpersonas. Savukārt SEB bankas piešķirtais finansējums jau ir praktisks atbalsts mūsu stratēģisko mērķu īstenošanai,”

stāsta Gints Kuzņecovs, SIA “G Kolizejs” vadītājs un Latvijas Veselības un Fitnesa asociācijas dibinātājs.

Jaunās telpas tiks izmantotas plašākas ekspozīcijas zāles un noliktavas telpu izveidei klientiem ērti pieejamā lokācijā, sniedzot iespēju saņemt profesionāļu konsultācijas, izmēģināt sporta ekipējumu, kā arī izstrādāt savu mājas sporta zāles projektu.

“SEB bankā vienmēr priecājamies, ja varam klientiem palīdzēt realizēt viņu ambīcijas un ieceres. G Kolizeja komanda bija ļoti aktīvi Izaugsmes programmas dalībnieki, tāpēc ir gandarījums, ka plāni sāk īstenoties. Mūsdienu nenoteiktības apstākļos ir īpaši svarīgi, lai Latvijas uzņēmēji turpina investēt jaunos projektos un idejās, jo tikai tas mums palīdzēs saglabāt konkurētspēju un attīstīties. Tāpēc aicinu izmantot iespējas, ko šogad sniegs jaunās ES fondu atbalsta programmas, kā arī vienmēr turpināt mācīties ar tādu resursu palīdzību kā SEB Izaugsmes programma un tai līdzīgas,”

saka SEB bankas Mazo un vidējo uzņēmumu finansēšanas pārvaldes vadītājs Ģirts Priede.

SIA “G Kolizejs” Latvijā darbojas kopš 1999. gada un pārstāv vairāk kā 60 pasaulē populārus fitnesa zīmolus. Gfitness.lv ir nodrošinājis sporta aprīkojumu sporta klubos, fitnesa studijās, fizioterapijas un rehabilitācijas centros, olimpiskajos centros, profesionālajām sporta komandām, valsts institūcijām un universitātēm, kā arī korporatīvajiem klientiem Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Somijā.

Papildu informācijai:
Elīna Neimane, Korporatīvās komunikācijas pārvalde, uzņēmumu komunikācijas vadītāja – 26861570, elina.neimane@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. . Uz 2022. gada 31. decembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 3 533 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 123 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk