Image

No šodienas SEB bankas klienti var pievienot savu privātpersonas vai uzņēmuma maksājumu karti Google Pay, lai norēķinātos par pirkumiem veikalos un tiešsaistē. Šis ērti lietojamais un drošais maksājumu risinājums ir pieejams Android viedierīču lietotājiem.

“Redzam, ka interese par maksājumiem ar viedierīcēm aug un šobrīd priekšroku šāda veida maksājumiem dod 10% Latvijas iedzīvotāju, lielākoties jaunieši*. Tāpēc esam priecīgi papildināt savu digitālo pakalpojumu klāstu ar vēl vienu mūsdienīgu un drošu bezkontakta maksājumu veidu – Google Pay, kas tagad ir pieejams Android ierīču īpašniekiem,”

norāda SEB bankas valdes loceklis Arnis Škapars.

Lai sāktu izmantot jauno maksāšanas iespēju, ir nepieciešama aktīva SEB bankas maksājumu karte un Google lietotāja konts, kas pievienots Android viedtālrunim vai viedierīcei, kas atbalsta NFC maksājumus un Google Pay.

Kartes digitalizāciju var veikt, izmantojot SEB mobilo lietotni vai Google Wallet lietotni, sekojot ekrānā redzamiem norādījumiem. Kad tas ir paveikts, bankas karti un maku var atstāt mājās — Google Pay ir iespējams izmantot visur, kur tiek atbalstīti bezkontakta maksājumi.

Google Pay maksājumu risinājums ir drošs un aizsargāts. Kartes digitalizācijas laikā tiek izveidots unikāls digitālās kartes numurs, kas tiek saistīts ar tālruni vai viedierīci. Klienta kartes dati netiek saglabāti ierīcē, kā arī netiek sniegti tirgotājiem maksāšanas laikā.

Par darījumiem, kas veikti ar Google Pay, papildu maksa netiek piemērota.

Informācija par SEB bankas karšu pievienošanu un izmantošanu Google Pay ir pieejama SEB bankas mājaslapā.

*Iedzīvotāju aptauju Latvijā pēc SEB bankas pasūtījuma šā gada rudenī veica uzņēmums Norstat. Tajā piedalījās 1010 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem.


Papildu informācijai:
Jeļena Novaka, SEB bankas privātpersonu komunikācijas vadītāja – tālr. 29401327, jelena.novaka@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2022. gada 30. septembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 4 277 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 100 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk