Image

SEB grupas uzņēmums SIA “SEB līzings” ir izsniedzis finansējumu AS “Talsu autotransports” 713, 280 eiro apmērā, lai uzņēmums varētu paplašināt savu autoparku. AS “Talsu autotransports” iegūto finansējumu izmantojis, lai iegādātos četrus jaunus SETRA markas autobusus.

Jauniegādātie autobusi ir aprīkoti ar novērošanas kamerām, tajos ir pieejams WIFI, kā arī pasažieriem ir iespēja norēķināties ar maksājumu kartēm.

Arnis Škapars, SEB bankas valdes loceklis:

“Talsu autotransports ir ilggadējs SEB bankas klients, kurš ik gadu atjauno savu autobusu parku, lai nodrošinātu pasažieru vēlmēm atbilstošus pārvadājumus reģionālajos un starppilsētu maršrutos. Līdz ar to mēs augstu novērtējam to, ka varam būt līdzās kā sadarbības partneris un sniegt savu atbalstu uzņēmuma attīstībā. Mūsu kā bankas vadmotīvs, atbalstot šāda veida uzņēmumus, ir veicināt un attīstīt jēgpilnas, ekonomiski pamatotas iniciatīvas, un šī ir tieši tāda. Esmu pārliecināts, ka līdz ar pārdomātu biznesa stratēģiju, vēlmi attīstīties, uzņēmums sasniegs arvien jaunus panākumus.” 

Jana Kalēja, AS Talsu autotransports valdes priekšsēdētāja: “Nepārtraukta attīstība uzņēmumā ir būtiska. Jaunas tehnikas iegāde garantē lielāku darba efektivitāti. Kvalitatīvu darba apstākļu nodrošināšana autobusu vadītājiem ir vitāli svarīga, jo tieši viņi ir tie, kas ikdienā rūpējas par katra pasažiera labsajūtu un drošību.”

AS “Talsu autotransports” ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi pasažieru un kravu pārvadājumos. Šobrīd AS “Talsu autotransports” darbojas astoņās nozarēs – pasažieru un kravu pārvadājumi, automazgātavas, remontdarbnīcas, degvielas uzpildes stacijas, autoskolas un viesu mājas. 2019. gadā as “Talsu autotransports” tika nominēts Talsu novada uzņēmēju Gada balvai, saņēmot galveno balvu nominācijā “Gada investīcija”.

Papildu informācijai:

Ieva Bethere, SEB bankas uzņēmumu segmenta komunikācijas vadītāja – 29550199, ieva.bethere@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia un Skype/SEB_Latvija, YouTube/SEBlatvia

www.seb.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk