Image

SEB grupas uzņēmums SIA “SEB līzings” ir izsniedzis finansējumu minerālūdens ražotājam SIA “VENDEN” 916 tūkstošu eiro apmērā, lai uzņēmums varētu atjaunot savu auto parku, iegādājoties 17 jaunus mikroautobusus un 10 kravas automašīnas.

Arnis Škapars, SEB bankas valdes loceklis:

“VENDEN  ir ne tikai viens no bankas ilgtermiņa sadarbības partneriem, kas ar pārdomātu darbības stratēģiju ir izaudzis par nopietnu tirgus spēlētāju, bet arī no tiem bankas klientiem, kurš nepārtraukti domā par to, kā attīstīt savu darbību plašāk. Tā, piemēram, 2021. gadā uzņēmums jau ir ieplānojis palielināt savu auto parku vēl par 10 mikroautobusiem, izmantojot mūsu bankas finansējuma iespējas vairāk nekā 200 tūkstošu eiro apmērā. Ir patiess gandarījums sniegt atbalstu uzņēmumam, ar kuru mums saskan gan ilgtermiņa skatījums uz darbības attīstību, gan vērtības, kas saistītas ar ilgtspējīgas uzņēmējdarbības attīstību”.

Aldis Škutāns, SIA VENDEN izpilddirektors: “Mēs augsti novērtējam veiksmīgo ilgtermiņa sadarbību ar vienu no vadošajām Latvijas bankām – SEB banku, kura jau vairākus gadus ir uzticams mūsu partneris. SEB bankas sniegtais atbalsts palīdzēs uzņēmumam intensīvāk attīstīties un realizēt izvirzītos mērķus. Uzņēmumam pastāvīgi attīstoties un paplašinoties klientu lokam, arvien vairāk kļuva jūtama nepieciešamība modernizēt un paplašināt automašīnu parku. Sniegtais finansiālais atbalsts dos iespēju ne tikai atjaunot esošo automašīnu parku, bet arī papildus optimizēt iekšējos procesus uzņēmumā, kā arī pilnveidot produkcijas piegādes veidus, tādējādi uzlabojot arī klientu apkalpošanas servisu.”

Uzņēmums VENDEN ir dibināts 1997. gadā. Tā pamatdarbība ir avota ūdens un dabīgā minerālūdens ražošana, ūdens lietošanas iekārtu iznomāšana, kafijas un saistīto preču tirdzniecība, kā arī kafijas automātu iznomāšana. Uzņēmums jau vairāk nekā 23 gadus ražo ūdeni 18,9 litru tvertnēs, un ir līderis šajā segmentā.

Papildu informācijai:

Elīna Neimane, SEB bankas privātpersonu segmenta komunikācijas vadītāja – 26861570, elina.neimane@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia un Skype/SEB_Latvija, YouTube/SEBlatvia

www.seb.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk