Image

SEB bankas klienti, gan privātpersonas, gan juridiskās personas, tagad savā internetbankā var apskatīt jau četru citu banku – Swedbank, Citadele, LHV un Revolut – kontus.

“Lai nodrošinātu klientiem iespēju brīvi, ērti un mūsdienīgi pārvaldīt savas finanses, 2019. gada rudenī ieviesām iespēju pievienot savai internetbankai citu banku kontus. Tagad šo funkcionalitāti vēl paplašinām un SEB klienti internetbankā varēs apskatīt arī savus Revolut kontus. Tādejādi SEB piedāvā visplašāko iespēju sekot līdzi savām finansēm vienuviet”,

– skaidro SEB bankas Digitālās attīstības vadītājs Iļja Nogičevs.

SEB klienti internetbankā var pievienot savus kontus arī gadījumā, ja tie atvērti Swedbank, Citadelē, LHV bankā un Revolut citās Baltijas valstīs. Pievienojot citu banku kontus, var ne tikai redzēt konta atlikumu, bet arī apskatīt vismaz pēdējo 90 dienu laikā veiktos darījumus.

“Redzam, ka šāda iespēja ir diezgan pieprasīta un visbiežāk klienti izvēlas pievienot savus Swedbank kontus”,

– turpina Iļja Nogičevs.

Lai SEB internetbankā skatītu savus kontus citās bankās, klients internetbankas pirmajā lapā var pievienot papildu kontus, dodot īpašu piekrišanu citā bankā esošu kontu parādīšanai SEB bankas internetbankā. Šāda piekrišana ir spēkā 90 dienas. Pēc 90 dienām datu aizsardzības nolūkos tā atkal ir jāatjauno, turklāt jebkurā brīdī klients var to atsaukt. Tāpat būtiski uzsvērt, ka informācija par piesaistīto citu banku kontu atlikumu un darījumu vēsturi, ir redzama tikai klientam un to neredz nedz banka, nedz trešās puses.

Papildu informācijai:
Jeļena Novaka, SEB bankas privātpersonu komunikācijas vadītāja – 29401327, jelena.novaka@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia un Skype/SEB_Latvija, YouTube/SEBlatvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2021. gada 31. martu SEB grupas kopējie aktīvi veido 3,443 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2,243 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk