Image

Industra Bank piešķīrusi SIA “Koku cenas” kredītlīniju apgrozāmajiem līdzekļiem 200 tūkstošu eiro apmērā. Uzņēmums dibināts vien nepilnu pusotru gadu atpakaļ, bet ir veiksmīgi atradis savu īpašo nišu un šobrīd straujākai attīstībai piesaistījis bankas finansējumu. Kredītlīnijas saņemšanai uzņēmums piesaistījis arī Altum garantiju.

SIA “Koku cenas” ir simtprocentīgs Latvijas vietējā kapitāla uzņēmums, kuru 2021. gada maijā dibinājuši divi profesionāļi ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi nozarē – Jānis Dūmiņš un Mārtiņš Ģērmanis. Uzņēmuma nodarbošanās virzieni ir mežizstrāde, kokmateriālu iepirkšana, realizācija un konsultācijas mežu jautājumos un tā pamatmērķis ir sniegt klientiem korektu un aktuālu informāciju par kokmateriālu cenām, tā palīdzot viņiem atrast izdevīgāko piedāvājumu, realizējot kokmateriālus vai pārdodot cirsmu “uz celma”. Ņemot vērā klientu pieprasījumu un profesionālās prasmes, papildus konsultācijām un informatīvajiem pakalpojumiem uzņēmums sniedz arī mežizstrādes pakalpojumus, kā arī iegādājas cirsmas un apaļkokus krautuvēs.

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis:

“Izsverot iespēju piešķirt bankas finansējumu, mums ļoti svarīgs faktors bija SIA “Koku cenas” īpašnieku pārliecinošās zināšanas par nozari, dziļā izpratne par saviem mērķa klientiem un pārdomātais finanšu plāns. Esam gandarīti par iespēju Industra Bank būt šī uzņēmuma partnerim viņu attīstības ceļā.”

SIA “Koku cenas” valdes loceklis Mārtiņš Ģērmanis norāda:

“Ņemot vērā, ka uzņēmums ir jauns un bez kredīta vēstures, lielākā daļa Latvijas banku šādos gadījumos nav atbalstošas. Paldies Industra bankai un Altum, kas nāca pretī un palīdzēja mums, piešķirot kredītlīniju. Ir sarežģīti uzsākt uzņēmējdarbību bez atbalsta. Cerams, ka spēsim izmantot sniegto atbalstu uzņēmuma turpmākai attīstībai un izaugsmei.”

Par Industra Bank: 

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar 21.4 tūkstošiem klientu – tūkstotis četri simti juridisku personu un 20 tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā astoņus apkalpošanas centrus – četri no tiem atrodas Rīgā, savukārt pārējie Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Papildu informācijai:
Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk