Image

SIA “KRASO” vienojies ar Swedbank par finansējumu jaunu ražošanas iekārtu iegādei 130 tūkstošu eiro vērtībā. Jaunās iekārtas sniegs iespēju attīstīt jaunu virzienu – industriālo dēļu krāsošanu – jaunizveidotā uzņēmuma SIA “KRASO WOODPAINTING” paspārnē.

AS “KRASO GROUP” padomes priekšsēdētājs Kristians Gabaliņš uzsver: “Šis ir loģisks solis mūsu krāsošanas tehnoloģiju attīstībā, apvienojot uzkrāto pieredzi un zināšanas krāsainākas un ilgtspējīgākas pasaules būvniecībā”.

“KRASO WOODPAINTING” ir šajā gadā izveidots SIA “KRASO” grupas uzņēmums, kas ir viens no lielākajiem krāsu tirdzniecības un krāsošanas pakalpojumu sniedzējiem Latvijā. Jaunizveidotais uzņēmums strādā ar pasaules līmeņa iekārtām, kas ir vienas no modernākajām koka dēļu apstrādes līnijām Baltijā, nodrošinot augstas kvalitātes pakalpojumu.

Swedbank Mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Jānis Zaļums norāda:

“KRASO ceļš, attīstot kokapstrādes biznesā dažādus darbības virzienus, kā arī sniedzot ieguldījumu vides saglabāšanā un ilgtspējīgas sabiedrības veidošanā, ir lielisks piemērs aizrautīgu un pieredzes bagātu cilvēku vīzijas un ieceru īstenošanai. Redzam, ka uzņēmums ar degsmi un profesionalitāti šo vīziju īsteno, nodrošinot atbilstošu klientu servisu, personalizētu un atbildīgu pieeju, kas ir būtiski priekšnosacījumi biznesa noturībai un attīstībai”.

SIA “KRASO” dibināts 2000. gadā, īstenojot somu un zviedru kopuzņēmumā iegūto pieredzi. Vairāk kā divu dekāžu darbības laikā izveidoti vairāki māsas uzņēmumi, kas šobrīd apvienoti zem uzņēmumu grupas AS “KRASO GROUP” – krāsu ražošanas kopuzņēmums Hagmans Nordic SIA, krāsošanas un celtniecības uzņēmums KRASO SERVICES un labdarības fonds KRASO FOUNDATION. Aizvadītajā finanšu gadā uzņēmumu grupa strādāja ar 350 000 eiro lielu peļņu un 13 060 000 eiro lielu apgrozījumu.

 

RUS: SIA «KRASO» вкладывает 130 тысяч евро в новое производственное оборудование, обеспечивая новое направление деятельности

 

Papildu informācijai:
Lāsma Dzelme
Swedbank Komunikācijas jomas vadītāja
Tālr.: 67444923, 29334873
lasma.dzelme@swedbank.lv

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk