Image

Signet Bank piedāvā informatīvu un izglītojošu blogu par aktualitātēm finanšu nozarē.

Uzņēmēju ikdienā nereti rodas jautājumi par gudru un efektīvu finanšu pārvaldību. Piemēram, kādas ir kapitāla tirgus attīstības prognozes? Kas nepieciešams, lai sekmīgi startētu akciju un obligāciju tirgos? Kā norisinās uzņēmuma “IPO” process? Kas ir “ESG” indekss un kāpēc tas ir būtisks investoriem?

Ik nedēļu Signet Bank vadošie eksperti viedokļu un apskatu formātā vēstīs par aktualitātēm finanšu nozarē.

“Sabiedrībā valda uzskats, ka finanšu tirgi ir komplicēta un atrauta daļa no mūsu ikdienas dzīves. Tādēļ bloga galvenais uzdevums būs vienkārši un saprotami izskaidrot šķietami sarežģītas lietas par jaunumiem pasaules finanšu tirgos, kā arī publicēt noderīgu informāciju par kapitāla palielināšanu, finanšu plānošanu un ieguldījumiem. Mēs ticam, ka blogs būs labs papildu rīks uzņēmēju un privātpersonu finanšu mērķu sasniegšanai.”

Voldemārs Strupka, Signet Bank Ieguldījumu eksperts

 Signet Bank blogam seko: www.signetbank.com/blogs

Banka dibināta 1992. gadā ar sākotnējo nosaukumu Latvijas Biznesa banka. Kopš 2013. gada Signet Bank stratēģija vērsta uz uzņēmējiem un tiem piederošo kompāniju apkalpošanu, liekot uzsvaru uz klientu kapitāla apkalpošanas kvalitāti un investīciju projektu strukturēšanu. Signet Bank akcionāri ir deviņi Latvijas un starptautiskie privātie investori.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk