Image

2022. gada 11. jūlijā, pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas un Eiropas Centrālas Bankas apstiprinājumu saņemšanas, ir pabeigts Signet Bank AS un AS Expobank apvienošanas darījums.

Apvienotā banka strādās ar Signet Bank zīmolu, īstenojot līdzšinējo Signet Bank stratēģiju – Latvijas uzņēmēju un tiem piederošo kompāniju apkalpošanu, ar uzsvaru uz finansējuma piesaistīšanas un investīciju pārvaldīšanas risinājumiem.

Signet Bank valdes priekšsēdētājs Roberts Idelsons:

“Apvienojot abu banku zināšanas,  pieredzi, klientu bāzi un infrastruktūru veidojas laba sinerģija, kas ļauj turpināt Signet Bank nostiprināt savas pozīcijas vietējā tirgū. Ar vēl lielāku jaudu attīstīsim korporatīvos un investīciju bankas pakalpojumus, sniedzot lielāku ieguldījumu Latvijas uzņēmumu finansēšanā gan kredītu, gan obligāciju emisiju formā, jo šajā segmentā saredzam potenciālu un attīstības iespējas.”

Pēc apvienošanās ar AS Expobank Signet Bank kopējais kreditēšanas portfelis sasniegs 96 miljonus eiro, savukārt depozītu apjoms sasniegs 368 miljonus eiro.

 

Par Signet Bank

Banka dibināta 1992. gadā ar sākotnējo nosaukumu Latvijas Biznesa banka. Kopš 2013. gada Signet Bank stratēģija vērsta uz uzņēmējiem un tiem piederošo kompāniju apkalpošanu, liekot uzsvaru uz klientu kapitāla apkalpošanas kvalitāti un investīciju projektu strukturēšanu. Signet Bank akcionāri ir deviņi Latvijas un starptautiskie privātie investori.

 

Papildu informācija:
Elīna Platača
elina.plataca@signetbank.com
+371 26797166

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk