Image

Luminor banka finansējusi vienu no lielākajiem stikla apstrādes uzņēmumiem Latvijā SIA Glāzeri BT, nodrošinot 2,7 miljonus eiro finansējumu uzņēmuma attīstībai un apgrozāmajiem līdzekļiem. Uzņēmums plāno uzlabot ražošanas līniju – iegādājoties modernu stikla rūdīšanas krāsni un attīstot darbības efektivitāti.

“Stikla apstrāde ir specifiska rūpniecības nozare, tādēļ ir prieks par Latvijas uzņēmuma ļoti mērķtiecīgo vēlmi attīstīties un pilnveidoties. Iegādājoties mūsdienīgākas un videi draudzīgākas iekārtas, Glāzeri vēl vairāk palielinās saražotās produkcijas eksporta potenciālu, un mūsu banka ir gandarīta atbalstīt pašmāju uzņēmumu tā izaugsmes ceļā,”

sakaIlze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Glāzeri BT piedāvā pilnu stikla apstrādes ciklu un izgatavo gan sadzīves stikla priekšmetus, gan sarežģītas stikla konstrukcijas un fasādes stiklojumu. Uzņēmuma tehnoloģijas un iekārtas, nodrošina stikla griešanu, apstrādi, digitālo drukāšanu, krāsošanu, sacietēšanu, laminēšanu u.c. pakalpojumus.

“Uzņēmumam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze tirgū. Sekojot stikla apstrādes nozares tendencēm, esam kļuvuši par uzticamu partneri saviem klientiem, nodrošinot lielu ražošanas jaudu. Lielu daļu no saražotās produkcijas eksportējam. Lai noturētu savas tirgus pozīcijas, apzināmies, ka nemitīgi ir jāseko līdzi jaunākajām stikla apstrādes tendencēm pasaulē un jāattīsta piedāvājums. Bankas piešķirtais finansējums mums sniegs iespēju vēl vairāk uzlabot ražošanas procesu,”

stāstaSIA Glāzeri BT valdes priekšsēdētājs Ziedonis Buivids.

Uzņēmuma klienti ir rūdītā stikla konstrukciju un margu ražotāji, mēbeļu ražotāji, logu un stikla fasāžu ražotāji, stikla apstrādes uzņēmumi, kā arī privātpersonas. Ražošanas un tirdzniecības nolūkos SIA Glāzeri BT izmanto pasaules vadošo ražotāju stiklu.

Par SIA Glāzeri BT

SIA Glāzeri BT ir dibināta 1998. gadā. Vietējā kapitāla ģimenes uzņēmumam pieder viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. 2017. gadā uzņēmums sāka darbību jaunuzceltajā ražošanas ēkā Piņķos, kuras projekts tika īstenots ar CFLA atbalstu. Galvenais uzņēmuma pasūtītājs ir būvniecības nozare.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk