Image

Swedbank papildina savu pakalpojumu klāstu, ieviešot komplektus privātpersonām. Jaunais pakalpojums izveidots kā izvēles iespēja tiem klientiem, kuri aktīvi veic pārskaitījumus starp dažādām bankām.

Pamatkomplektā, kura fiksētā mēneša maksa ir 2,20 eiro, ietilpst viena Swedbank maksājumu karte par kuru papildus netiek ieturēta kartes ikmēneša komisijas maksa  un 10 bezmaksas starpbanku maksājumi mēnesī, kas veikti internetbankā vai mobilajā lietotnē. Tie ir maksājumi eiro valūtā uz jebkuru banku Eiropā ar izpildes veidu “Ekonomiskais” saskaņā ar cenrādi.

Pamatkomplekts visvairāk ļauj ietaupīt tiem klientiem, kuriem ir Swedbank maksājumu karte un regulāri veic maksājumus uz citām bankām. Ja līdz šim katrs šāds starpbanku maksājums klientam izmaksāja 0,36 eiro, tad izmantojot pamatkomplektu, šāda komisija netiks piemērota pirmajiem 10 maksājumiem katru mēnesi.

Kā uzsver Renārs Rūsis, Swedbank Privātpersonu pārvaldes vadītājs,

“Šis ir solis tuvāk nākotnes banku pakalpojumiem. Līdz ar digitālo maksājumu rīku attīstību, bankas no klasiskas maksājumu iestādes kļūst par plaša pakalpojumu klāsta sniedzējām. Komplektu ieviešana ir loģisks solis tam, lai sniegtu plašākas iespējas pašiem klientiem noteikt kādus pakalpojumus viņi ir gatavi izmantot un cik par šo pakalpojumu vēlas maksāt.”

Pamatkomplekts tiek piedāvāts klientiem no 23 gadu vecuma, turklāt jauniešiem no 23 līdz 25 gadiem (ieskaitot) komplektam tiek piemērota 50% atlaide no pamatkomplekta ikmēneša maksas. Pārējiem klientiem, kuri nevēlēsies mainīt esošo apkalpošanas kārtību, spēkā paliks līdzšinējie nosacījumi – 1,41 eiro ikmēneša maksa par Swedbank maksājumu karti, 0,36 eiro par katru uz citu banku veiktu pārskaitījumu.

Klienti savu pamatkomplektu var pieslēgt Swedbank internetbankā, kā arī vajadzības gadījumā izmantot attālinātās bankas video konsultācijas vai bankas čata iespējas.

 

RUS: Swedbank внедряет новую услугу для физических лиц – комплекты

 

Papildu informācija:
Jānis Krops
Swedbank mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk