Image

Swedbank ir pirmā banka Latvijā, kuras klienti no šodienas var izmantot starptautisko risinājumu Google Pay. Tas lietotājam ļauj gan maksāt veikalos ar saviem mobilajiem tālruņiem, gan norēķināties interneta vietnēs un mobilajās lietotnēs. Tādējādi Swedbank klienti pievienosies jau gandrīz 100 miljonus lielajai Google Pay lietotāju saimei.

Jaunā iespēja ļauj Swedbank klientiem, kuri lieto Android ierīces, pieslēgt savas Mastercard kartes Google Pay maksājumu risinājumam un izmantot to maksājumiem gan klātienē, gan tiešsaistē (interneta veikalos, mobilajās lietotnēs utt.). Google Pay ir viens no populārākajiem “digitālajiem makiem” pasaulē.

Patlaban jau gandrīz 78 tūkstoši bankas klientu ik mēnesi lieto bezkontakta maksājumu iespēju Swedbank lietotnē, kas ir gandrīz divreiz vairāk nekā gada sākumā. Savukārt šādu maksājumu mēneša kopējais skaits pieauga no 0,6 miljoniem gada sākumā līdz 1,5 miljoniem nesen septembrī.

“Pateicoties digitālajiem risinājumiem – bezkontakta kartēm, mobilajā lietotnē iestrādātajam maksājumu iespējām, internetbankas maksājumu saitēm internetveikalos – finanšu pakalpojumi šobrīd ir pieejamāki nekā jebkad agrāk. Un šādu risinājumu popularitāti un ērtību skaidri apliecina arī pašu klientu izvēle – vidēji klients ar mūsu lietotni patlaban veic jau 21 bezkontakta maksājumu mēnesī,”

 – saka Vadims Frolovs, Swedbank Klientu servisa pārvaldes vadītājs.

“Prieks, ka Google Pay pievienošana plašajam Swedbank digitālo norēķinu klāstam sniedz mūsu klientiem vēl lielāku izvēles iespēju ikdienas naudas lietās”.

Jau kopš 2018.gada Swedbank klientiem – Android lietotājiem bija pieejami bezkontakta maksājumi pašā Swedbank lietotnē, savukārt tagad Google Pay piedāvā vēl ērtāku lietošanas pieredzi un plašākas izmantošanas iespējas.

Patlaban Google Pay būs pieejams Swedbank lietotnē maksājumiem ar viedtālruņiem (tiklīdz kļūs zināms, kad Latvijā ienāks atsevišķa Google Pay lietotne, tiks sniegta arī informācija par to).

Šis ir viens no plānotajiem Swedbank soļiem, palielinot klientu ikdienas naudas lietu ērtības. Starp citiem neseniem veikumiem var pieminēt biometrijas jeb sejas vai pirksta nospieduma autentifikācijas ieviešanu internetbankā, Krājrīka izveidošanu, kas ļauj uzkrāt no karšu maksājumu summas noapaļošanas, kā arī iespēju veikt maksājumus uz klientu tālruņu numuriem ar Swedbank lietotnes palīdzību.

RUS: Клиенты Swedbank первыми в Латвии могут начать использовать Google Pay

Papildu informācija:
Jānis Krops
Swedbank mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk