Image

Swedbank ieviesusi izmaiņas bankas piedāvātajā e-rēķinu pakalpojumā, paplašinot e-rēķinu saņemšanas un izsūtīšanas kārtību. Nu Swedbank juridiskie klienti var izsūtīt un saņemt e-rēķinus ne tikai Swedbank klientu starpā, bet arī no tiem klientiem, kuri izmanto SEB bankas sniegtos finanšu pakalpojumus.

Bankas klientiem ikdienā kļūs ērtāk izmantot to uzņēmumu pakalpojumus, kuri ieviesīs e-rēķinu izsūtīšanas pakalpojumu. Piemēram, pakalpojuma sniedzējam, kurš izmantos šo pakalpojumu, būs iespēja nosūtīt rēķinu savam klientam kā Swedbank, tā SEB banka internetbankā. Savukārt tam klientam, kurš šo rēķinu būs saņēmis, atliks tikai apstiprināt rēķina samaksu, lieki netērējot laiku ar ierasti uz e-pastu atsūtīta rēķina informācijas kopēšanu un ievadīšanu maksājumam internetbankā. E-rēķinus tāpat var pievienot arī automātiskajai rēķinu apmaksai.

Kā uzsver Valdis Vaišļa, Swedbank Naudas pārvaldības daļas vadītājs,

“Šis rīks dod vairāk ērtības laikā, kad esam pieraduši jau pie digitālajām iespējām, kuras mums sniedz bankas. Meklējot aizvien jaunus un vēl ērtākus risinājumus, esam spējuši atvieglot tik ikdienišķu pakalpojumu kā rēķinu apmaksu. Dažkārt pat neaizdomājamies, cik daudz laika paņem it kā ikdienišķi sīkumi kā, piemēram, manuāla rēķinu izrakstīšana vai to apmaksa. Tikai tad, kad sākam kopēt vai pārrakstīt rēķina datus ievadīšanai maksājuma uzdevumā, aizdomājamies, ka ērtāk būtu šādas darbības automatizēt. Un šobrīd mēs spējam to piedāvāt plašākam klientu lokam”.

Līdz ar jaunajām izmaiņām e-rēķinu izsūtīšana Swedbank un SEB banka klientiem ir iespējama vienā failā, atvieglojot pakalpojumu sniedzējiem rēķinu izrakstīšanu, jo iepriekš veiktā tehniskā integrācija der e-rēķinu iesūtīšanai kā Swedbank, tā SEB banka internetbankā. Papildus uzņēmumiem-pakalpojumu sniedzējiem šis jauninājums palielina iespēju audzēt klientu bāzi, jo paplašina e-rēķinu saņēmēju loku bez papildu izmaksām. Tāpat jaunā funkcionalitāte ļauj pakalpojumu sniedzējiem automatizēt un digitalizēt rēķinu izrakstīšanu saviem klientiem.

 

RUS: Swedbank предлагает более удобную рассылку э-счетов своим клиентам и клиентам банка SEB

 

Papildu informācija:
Jānis Krops
Swedbank mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk