Image

Svētdien, 13. janvārī, Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē starts tiks dots tradicionālajam Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīram, kurā šogad piedalīsies septiņas komandas.

Pirmās kārtas centrālajā spēlē plkst. 17.00 spēkus samēros “Citadele banka” un “Baltic International Bank” (BIB), bet pirms šī dueļa paredzēta oficiālā sacensību atklāšana.

Kā ierasts, turnīru organizē Futbola turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Finanšu nozares asociāciju, Latvijas Bankas Sporta klubu un Rīgas Futbola federāciju (RFF). Sacensību regulārais čempionāts notiks septiņās kārtās pēc apļa sistēmas, dalībniecēm turnīra gaitā pa reizei tiekoties katrai ar katru.

Visas regulārā čempionāta spēles risināsies svētdienās Rīgas 15. vidusskolā janvārī un februārī, 3. martā turpat ar vismaz septiņu vienību līdzdalību plānota kausa izcīņa, savukārt sacensību noslēgums un svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks sestdien, 23. martā, naktsklubā un karaoke bārā “Friends” (Elizabetes ielā 55, Rīgā).

Gaidāmajā čempionātā startēs pērnās sezonas sudraba medaļniece BIB, bronzas godalgu ieguvēja “PNB banka” (pērn – “Norvik banka”), kā arī tādas vienības kā “PricewaterhouseCoopers”, “Citadele banka”, “Latvijas Banka” un “Ernst&Young”. Debiju šajā čempionātā piedzīvos “Luminor”.

Kā minēts, Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru turnīrs notiks jau 18. reizi un līdzīgi kā iepriekšējos gadus tiks organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personisko kontaktu stiprināšanu starp finanšu nozares organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, popularizēt telpu futbolu, kā arī noskaidrot meistarīgākās komandas un spēlētājus finanšu nozarē.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk