Image

Šī gada 17. novembrī SEB Grupa organizē tiešsaistes pasākumu “Izrāviens pārmaiņām – partnerība pārejai uz ilgtspējīgu attīstību,” kurā sniegsim SEB nākotnes skatījumu uz ilgtspējas attīstību, iepazīstināsim ar SEB ilgtspējas stratēģiju, ambīcijām un mērķiem klimata pārmaiņu kontekstā, kā arī atbalstu mūsu klientiem šajās pārmaiņās. Pasākumā runāsim par sadarbības un partnerības nepieciešamību ar uzņēmējiem, politiķiem un sabiedrību, lai veicinātu ātrāku pārejas procesu.

Pasākumam, kas notiks angļu valodā, aicināti sekot žurnālisti un analītiķi, kā arī klienti, akcionāri, investori un citas ieinteresētās personas. Pasākuma translācija notiks trešdien, 17. novembrī no pulksten 15.00 līdz 18.00 pēc Latvijas laika mājas lapā Accelerating change | SEB (sebgroup.com), kur vēlāk būs pieejams arī pasākuma video ieraksts.

Pēc pasākuma, pulksten 18.15 SEB Grupas prezidents Johans Torgebijs (Johan Torgeby) un SEB Grupas Ilgtspējas attīstības vadītājs Hanss Beijers (Hans Beyer) piedalīsies jautājumu un atbilžu sesijā ar analītiķiem. Analītiķiem ir iespēja piedalīties J&A sesijā, zvanot uz tālruņa numuru: +44 (0)2071 928 000 (konferences ID 5678797). Žurnālistiem intervijas nolūkos, lūgums sazināties ar press@seb.se.

Programmā – SEB Grupas vadītāji, globālie uzņēmēji un klimata eksperti

Pasākumā atklāšanas runu teiks SEB Grupas valdes priekšsēdētājs Markuss Vallenbergs (Marcus Wallenberg) un ar SEB ilgtspējas stratēģijas ambīcijām iepazīstinās SEB Grupas prezidents Johans Torgebijs (Johan Torgeby). SEB Grupas Ilgtspējas attīstības vadītājs Hanss Beijers (Hans Beyer), SEB Investment Management Ilgtspējas vadītāja Elizabete Džamala Bergstrema (Elisabet Jamal Bergström) kopā ar vairākiem citiem vadītājiem pastāstīs par galvenajiem ilgtspējas darbības aspektiem šodien un ieksicēs jautājumus, kas turpmāk būs viņu uzmanības lokā.

Pasākuma ietvaros notiks diskusija par fosilā kurināmā nākotni, kurā piedalīsies SEB Grupas prezidents Johans Torgebijs (Johan Torgeby), enerģētikas uzņēmuma “Fortum” izpilddirektors Markuss Rauramo (Markus Rauramo), enerģētikas uzņēmuma “Aker” izpilddirektors Eivinss Eriksens (Øyvind Eriksen) and Jākobs Kēnigs (Jakob König) no “Fair Finance Guide”, kas pēta un novērtē banku ilgtspējības apsvērumus. Tāpat pasākumā piedalīsies Zviedrijas klimata pārmaiņu vecākais sarunvedējs Matīass Frumerī (Mattias Frumerie), kurš sniegs ieskatu atziņās no COP26 klimata konferences Glāzgovā un Zviedrijas Finanšu tirgus ministre Osa Lindhāgene (Åsa Lindhagen).

Papildu informācija pieejama mājas lapā Accelerating change | SEB (sebgroup.com)

 

Papildu informācijai:

Kristīne Šonmane, SEB bankas Uzņēmuma attīstības komunikācijas vadītāja
+37126102288
kristine.sonmane@seb.lv

 

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2021. gada 30. septembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 3 585 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 422 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 500 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk