Image

Šodien sākas nu jau trešās Uzņēmēju pieredzes dienas, kas šogad tiek rīkotas Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļas (Global Entrepreneurship Week) (16.-20.11) laikā. Uzņēmēju pieredzes dienu laikā Swedbank kopā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK), ALTUM un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) aicina uzņēmējus satikties digitāli un dalīties pieredzē par uzņēmējdarbībā svarīgām tēmām, it īpaši šajā pārmaiņu un nenoteiktības laikā. Dalībnieku vidū ir pārstāvētas dažādas nozares, tādas kā IT un komunikācija, enerģētika, finanšu pakalpojumi, apdrošināšana, loģistika, nekustamais īpašums, vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, pārtika, ražošana, būvniecība, veselība un sociālā aprūpe, tūrisms, u.c.

Uzņēmēju pieredzes dienu dalībnieku lokā šogad pārstāvēti tādi uzņēmumi kā Ignitis Latvija, Karavela, LIAA, Nasdaq Riga, Lursoft IT, Balticovo, Valsts nekustamie īpašumi, ZGI Capital, Valsts darba inspekcija, StrongPoint, Grizzly Riga, Dabas zirgi, uzvediba.lv, Integrālās psiholoģijas centrs LIBRUMS, Aseim, 3D Dati, Leilands un Putnis, Vīlands Associates, I’mperfekt, bistro Balts, Don’t panic un daudzi citi.

Vairāk par iniciatīvu un uzņēmumiem, kas tajā piedalās var izlasīt: www.pieredzesdienas.lv.

Uzņēmēju pieredzes nedēļā Swedbank Latvia Facebook kontā tiešraidē notiks 4 izglītojošas un iedvesmojošas prezentācijas ikvienam interesentam, kuru laikā dažādu organizāciju eksperti, kā arī uzņēmēji dalīsies ar savām zināšanām un pieredzi. Tā pirmdien, 16.11 p.,10.00 varēs dzirdēt “Abavas vīna darītavas” un “Erica Synths” ceļu uz izaugsmi, otrdien, 17.11 pl.10.00 būs diskusija par globālajām tendencēm, kurā piedalīsies eksperti no Latvijas Bankas, LIKTA un LTRK, ceturtdien, 19.11 pl.10.00 diskusija būs veltīta eksporta iespējām pandēmijas laikā, par kurām runās pārstāvji no LIAA, ALTUM, Swedbank, kā arī uzņēmuma “MILZU!”, savukārt 20.11 pl.16.00 notiks Swedbank Seedtalks par tēmu “The Rise of Green”, kurā ar savu pieredzi dalīsies “Fiqsy” un “Omniva”.

”Lai arī pandēmija ir pārmaiņu laiks, tomēr šis vienlaikus ir arī laiks, kad krāt jaunas zināšanas, lai pēc pandēmijas mēs būtu vēl stiprāki un zināšanām bagātāki. Esam gandarīti par uzņēmēju atsaucību piedalīties Uzņēmēju pieredzes dienās šogad digitālā formātā – daudziem šī iniciatīva jau kļuvusi par tradīciju, bet jauniem dalībniekiem par iespēju pilnveidoties un uzklausīt labus padomus un pieredzes stāstus,”

 – uzsver Lauris Mencis, Uzņēmumu pārvaldes vadītājs.

Par Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļu (Global Entrepreneurship Week)

Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļa ir starptautiska kustība, kas tiek pārstāvēta 180 valstīs – to veido desmitiem tūkstošu pasākumu, aktivitāšu un konkursu, kas iedvesmo miljoniem cilvēku izpētīt viņu kā uzņēmēju potenciālu, vienlaikus dibinot kontaktus un veicinot sadarbību viņu ekosistēmās. Tā tika uzsākta 2008.gadā ar nacionālajām kampaņām 77 valstīs un ir paplašinājusies līdz aptuveni 10 miljonu dalībnieku iesaistei. 2020.gadā Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļas tēmas ir: ekosistēma, izglītība, iekļaušana un politika. Latvijā Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļu šogad rīko Swedbank.

 RUS: В Днях опыта предпринимателей 2020 – более 80 участников

Papildus informācija:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381;
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk