Image

Pilnveidojot un attīstot digitālo pakalpojumu segmentu šodien, 20. aprīlī, darbu sāk Baltic International Bank jaunā internetbanka, kas  piedāvā uzlabotu funkcionalitāti, ērtāku lietotāja pieredzi, kā arī aktualizētus drošības risinājumus.

Jānis Osis, Baltic International Bank Digitālo kanālu attīstības vadītājs norāda:

“Esam ieviesuši jaunu platformu, kas ļauj mums būt efektīvākiem, ātrākiem turpmākā attīstībā, ieviešot mūsdienīgus un inovatīvus risinājumus. Projektā akcents tika likts uz diviem būtiskiem faktoriem: drošība, kam mūsdienās tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, otrs, lietojamība, kas lielā mērā diktē noteikumus digitālajā vidē, lai Lietotājs intuitīvi, ērti varētu strādāt, izmantojot konkrētā brīdī pieejamo ierīci, vai tas būtu telefons, dators, vai planšetdators.”

Jaunās internetbankas sākumlapā apkopota informācija par maksājumu kontiem un produktiem, ar iespēju internetbanku pielāgot katra klienta individuālajām prasībām. Lietošanas ērtībai ir izstrādāta pārskatāma internetbankas navigācija, kas ļaus: ērti piekļūt un veikt maksājumus, saņemt informāciju par darījumiem kontā, kontrolēt norēķinu kontus, informāciju par maksājumu kartēm, termiņnoguldījumiem un kredītu statusu, kā arī pieteikties un veikt izmaiņas Bankas pakalpojumos.

Jaunā internetbanka ļaus veikt maksājumu parakstīšanu un pieteikumu apstiprināšanu vairākos līmeņos, piedāvās ātro maksājumu funkciju, tos  izvēloties no saņēmēju saraksta. Izstrādāta arī gudrā maksājumu forma, kas pielāgojas klienta ievadītajai informācijai. Ātrai un ērtai vairāku maksājumu apstrādei ieviests maksājumu imports un maksājumu pārskatu eksports, pievienota meklēšanas funkcija, kā arī iespēja vienlaikus apstiprināt vairākus maksājumus. Jaunie uzlabojumi nodrošinās vienkāršu un ērtu finanšu pārskatu sagatavošanu un darījumu veikšanu.

Jauno internetbanku Baltic International Bank izstrādāja sadarbībā ar ETRONIKA – godalgotu Fintech uzņēmumu ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, nodrošinot inovatīvus produktus un risinājumus dažādu lielumu uzņēmumiem visā pasaulē.

“Priecājamies, ka Baltic International Bank uzticējās mūsu digitālajai banku platformai BANKTRON, lai veiktu šo nozīmīgo pārveides procesu. Lietotāji noteikti atzinīgi novērtēs jauno internetbanku, jo Bankas pārstāvji ir noteikuši augstus platformas lietojamības, drošības un pielāgojamības standartus,”

– atklāja ETRONIKA izpilddirektors Arnoldas Jankūnas.

“Radīta praktiskā un saprotamā veidā, jaunā digitālā banka kalpo kā spēcīga platforma straujai Bankas produktu attīstībai un ieviešanai, tādējādi tagad Bankai ir iespēja ļoti operatīvi reaģēt un atsaukties uz klientu vai regulatoru prasībām.”

Baltic International Bank jaunās internetbankas izstrādē sadarbojās arī ar Latvijas IT tehnoloģiju attīstības uzņēmumu Confero Technologies, kur darbojas pieredzējuši eksperti dažādu risinājumu sniegšanā finanšu iestādēm. “Mēs lepojamies ar to, ka Baltic International Bank savas jaunās internetbankas izstrādes projektā uzticēja mums izveidot un ieviest risinājumu klientu apkalpošanas nepārtrauktības nodrošināšanai un savienot jauno internetbanku ar citām bankas informācijas sistēmām. Esam gandarīti, ka šī integrācija veikta uz modernās Apache ServiceMix platformas, kas nodrošinās vēl lielāku jaunās  internetbankas darbības stabilitāti”,

— uzsver Confero Technologies izpilddirektora vietnieks Sergejs Mazurs.

Pāreja uz jauno internetbanku notiks pakāpeniski

Līdz š. g. 31. maijam paralēli darbosies gan jaunā, gan esošā internetbankas versija. Sākot ar š.g. 1. jūniju, klientiem būs pieejama tikai jaunā internetbankas versija. Ikviens internetbankas lietotājs saņems paziņojumu e-pastā, ka viņa datu pārcelšana ir pabeigta. Tie Baltic International Bank klienti, kuri sadarbību ar Banku uzsāks pēc 20. aprīļa, uzreiz varēs izmanot jauno internetbankas versija.

Papildu informācija:

Ilze Vītola

Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja vietniece

Baltic International Bank

Rīga, Kalēju iela 43, LV-1050

Mob. + 371 28737791

www.bib.eu

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk