Image

Lai efektīvāk ierobežotu COVID-19 izplatību Latvijā, noteikta virkne piesardzības un drošības pasākumu ārkārtējās situācijas laikā. Ierobežojumi vērsti arī uz sociālās distancēšanās nodrošināšanu. Banku filiāles turpina būt pieejamas klientiem arī klātienē, taču klientu un līdzcilvēku veselības sargāšanai, tās apmeklējot ārkārtējās situācijas laikā ieteicams būt atbildīgiem un:

  1. Pirms doties saņemt pakalpojumu klātienē – noskaidrot vai tas nav pieejams elektroniski!
  2. Saziņai ar banku izmantot attālinātas konsultāciju iespējas – e-pastu, internetbanku, tālruni u.c.
  3. Stingri ievērot ierobežojumus un neapmeklēt banku klātienē, ja ir akūtas elpceļu infekcijas slimības pazīmes, pēdējās 14 dienās ir būts vai ir bijis kontakts ar personu, kura atgriezusies no COVID-19 skartajām teritorijām! Bankas var norādīt uz ierobežojumiem riska grupā esošajām personām izmantot klātienes pakalpojumus un aicināt sazināties ar banku elektroniski.
  4. Rēķināties, ka pakalpojumu saņemšanai klātienē bankas var ierobežot vienlaikus klientu apkalpošanas telpās atrodošos cilvēku skaitu un nepieļaut tā pārsniegšanu.
  5. Lai nodrošinātu vienmērīgu klientu plūsmu, klientu klātienes apkalpošana var tikt organizēta pēc iepriekšēja pieraksta un tikai tiem pakalpojumiem, kuru pieejamība bez klātienes kontakta nav iespējama (norēķinu kartes saņemšana, ja nav iespējams saņemt pa pastu un aktivizēt internetbankā, internetbankas pieslēgšana un atbloķēšana un tml.).

 

Valdības informācija par ārkārtas stāvokļa izsludināšanu:

LV: https://www.mk.gov.lv/lv/aktualitates/par-arkartejas-situacijas-izsludinasanu

EN: https://www.mk.gov.lv/en/aktualitates/regarding-declation-emergency-situation

RU: https://www.mk.gov.lv/ru/aktualitates/ob-obyavlenii-chrezvychaynoy-situacii

Šī ziņa:

EN: https://financelatvia.323.lv/en/news/before-you-visit-a-branch-in-person-check-if-the-service-you-need-is-available-digitally/ 

RU: https://financelatvia.323.lv/перед-тем-как-посетить-филиал-узнайте/ 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk